Termeni si conditii

Site-ul www.tabloupersonalizat.ro este un site de prezentare, proprietate a FullMedia SRL. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea Fullmedia fiind protejate de legea pentru drepturile de autor. Vizitarea acestui site implica acceptarea conditiilor detaliate mai jos. 

Pozele au caracter informativ.

 FullMedia garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.tabloupersonalizat.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera. .

Conditii de utilizare
Utilizatorul este de acord sa foloseasca site-ul numai an scopuri legale ai se obliga sa: 

 nu modifice, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute prin intermediul acestui site web; 

nu desfasoare si sa nu permita activitati de craking sau hacking. Utilizatorii care violeaza securitatea si buna functionare a acestui site vor fi actionati in instanta, civil si penal. 

 nu foloseasca informatiile de pe site in scopuri comerciale, fara acordul scris al FullMedia

 

Obligatiile FullMedia se rezuma la administrarea site-ului si la verificarea datelor firmelor si ale vizitatorilor inscrisi in cadrul site-ului www.tabloupersonalizat.ro . Reclamatiile legate de calitatea serviciilor prestate se fac numai catre conducerea FullMedia sau catre autoritatile in drept.TABLOURI RECOMANDATE